Waarom Stage-Australia wel betaalde stages aan kan bieden

5 september 2013

Waarom Stage-Australia wél betaalde stages aan kan bieden
Stage-Australia is gespecialiseerd in het aanbieden van betaalde stages en traineeships in Australië. Er wordt gesuggereerd dat het aanbieden van betaalde stages in Australië officieel niet toegestaan is, maar het tegendeel is het geval.

Zowel Stage-Australia als de bedrijven waar wij mee samenwerken in Australië zijn van mening dat voor gemotiveerde studenten/young professionals die naar Australië komen om een educatief programma te volgen een vergoeding op zijn plaats is. Wil je het rustig nalezen? Neem dan een kijkje op de website van de Australische overheid waar de exacte wetgeving vermeld staat. 

Hoe?
Stage-Australia werkt rechtstreeks samen met de immigratiedienst in Adelaide. De aanvraag van een visum voor Australië wordt niet uitbesteed maar wordt aangevraagd via onze in-house visumservice. Deze service hebben we opgezet hebben om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Indien je een op een Occupational Trainee Visum naar Australië wil gaan zal dit altijd gecombineerd worden met een stage of traineeship waar je een vergoeding voor zult krijgen. Ook zijn ontvang je in combinatie met het Working Holiday visum vrijwel altijd een vergoeding via Stage-Australia. 

De aanvraag van het Occupational Trainee visum wordt direct bij de immigratiedienst in Adelaide gedaan. Hierbij wordt er door ons ook een trainingsplan opgesteld waarin staat waar je wat voor werkzaamheden uit zult voeren. De immigratiedienst beoordeelt eerst het trainingsplan met bijbehorende documenten voordat er goedkeuring gegeven wordt voor de afgifte van een visum. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan, en kunnen we garanderen dat de visumaanvraag voor je betaalde stage wordt goedgekeurd.

Vragen of onduidelijkheden?
Als je vragen hebt over de aanvraag van een visum of het vinden van een betaalde stage in Australië, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies. Dit kan via info@stage-australia.nl , maar uiteraard staan we je ook graag telefonisch te woord via 020 68 23 026.

Met vriendelijke groet,

Het Stage-Australia Team

Vacatures

 • Guest Service Agent

  Gain experience in the communication with guests as a Guest Service Agent and take social responsibility…

  zoom
 • Graphic Design & Marketing

  You want to work in Marketing and Graphic Design and also act socially responsible? This organization…

  zoom
 • Accounting Internship

  Gain experience in Accounting and take social responsibility at the same time with this national organization…

  zoom
Bekijk meer vacatures

Reviews

 • Internship Cherine

  September 6th, 2018 Evelyn listened to my preferences on what kind of companies and tasks I'd like and…

  Score 4/5
  zoom
 • Internship Matthew

  August 14th, 2018 I really like the place where I work, everybody is friendly and helpful. I started…

  Score 4/5
  zoom
 • Internship Rik

  August 13th, 2018 I got good guiding and everything went quick and was well arranged.

  Score 4/5
  zoom
Lees meer reviews

Het laatste nieuws

Lees meer nieuwsberichten