clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Arrival Package
certificate
Aussie Specialist
  • Home
  • Nieuws
  • Waarom Stage-Australia wel betaalde stages aan kan bieden

Waarom Stage-Australia wel betaalde stages aan kan bieden

12 september 2018

Waarom Stage-Australia wél betaalde stages aan kan bieden
Stage-Australia is gespecialiseerd in het aanbieden van betaalde stages en traineeships in Australië. Er wordt gesuggereerd dat het aanbieden van betaalde stages in Australië officieel niet toegestaan is, maar het tegendeel is het geval.

Zowel Stage-Australia als de bedrijven waar wij mee samenwerken in Australië zijn van mening dat voor gemotiveerde studenten/young professionals die naar Australië komen om een educatief programma te volgen een vergoeding op zijn plaats is. Wil je het rustig nalezen? Neem dan een kijkje op de website van de Australische overheid waar de exacte wetgeving vermeld staat. 

Hoe?
Stage-Australia werkt rechtstreeks samen met de immigratiedienst in Adelaide. De aanvraag van een visum voor Australië wordt niet uitbesteed maar wordt aangevraagd via onze in-house visumservice. Deze service hebben we opgezet hebben om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Indien je een op een Occupational Trainee Visum naar Australië wil gaan zal dit altijd gecombineerd worden met een stage of traineeship waar je een vergoeding voor zult krijgen. Ook ontvang je in combinatie met het Working Holiday visum altijd een vergoeding via Stage-Australia. 


Vragen of onduidelijkheden?
Als je vragen hebt over de aanvraag van een visum of het vinden van een betaalde stage in Australië, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies. Dit kan via info@stage-australia.nl , maar uiteraard staan we je ook graag telefonisch te woord via 020 68 23 026.

Met vriendelijke groet,

Het Stage-Australia Team