clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Arrival Package
certificate
Aussie Specialist

Scholen

Stage-Australia werkt samen met meerdere MBO, HBO en WO instellingen. De samenwerking is voornamelijk bedoeld om de stage kwaliteit te waarborgen. Daarnaast kunnen studenten die zich via hun opleidingsinstituut aanmelden bij Stage-Australia een korting ontvangen.

Stage-Australia werkt ook op internationaal gebied samen met universiteiten, voornamelijk binnen de EU de Verenigde Staten en Australie.

Op de volgende punten kan Stage-Australia ondersteuning bieden aan uw opleidingsinstituut:

Informatiebijeenkomsten

Voor veel studenten is het lastig om aan een stage in het buitenland te beginnen. In veel gevallen hebben studenten een extra duwtje in de rug nodig. Waar moet een student precies aan denken voor een stage in Australië? Wat gaat een stage in Australië kosten? Kan de student ook zelf opzoek naar een stage? Uiteraard kan een student zelf opzoek naar een stage en Stage-Australia heeft hier handige tips voor.

Stage-Australia kan:

  • zowel overdag als 's avonds korte informatie sessies houden voor kleine groepen studenten
  • met een informatiestand aanwezig zijn op georganiseerde dagen door het opleidingsinstituut. De student kan al zijn vragen stellen en wij beschikken over de nodige folders en informatie. Ook kan Stage-Australia op elke gewenste dag een informatiestand opbouwen binnen de school om studie en stage in het buitenland te promoten.
  • persoonlijke informatiegesprekken met student, docent en ouder voeren indien gewenst
  • informatie pakket met folder en posters voor de school verstrekken. De folders kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden op een International Office.

Het betekent niet dat wij enkel informatie verschaffen voor studenten die een mogelijke stage bemiddeling door Stage-Australia willen laten uitvoeren. Wij moedigen studenten aan zelf een stage te bemachtigen en wij kunnen de studenten hiermee goed op weg helpen. Mochten de studenten zelf een stage hebben gevonden kan Stage-Australia de visum aanvraag afhandelen.

Het grootste voordeel voor een student om een stage via Stage-Australia te laten regelen is het aanbod van betaalde stages. Het vergt een investering van de student, het betaalt zich echter terug d.m.v. een betaalde stage.

Beschikbare stageplaatsen

We sturen u graag vrijblijvend en gratis maandelijkse een lijst met beschikbare stageplaatsen in Australië. In deze lijst vindt u een duidelijk overzicht van stageplaatsen en de vergoeding die de studenten krijgen. U kunt uitgaan van een maandelijkse update van ongeveer 50 tot 100 stageplaatsen. Aanmelden: info@stage-australia.com

Visum aanvraag

Wanneer studenten zelf een stage hebben gevonden moet er nog steeds een visum aangevraagd worden. Het aanvragen van een Occupational Trainee visum kan erg lastig zijn. Het aanvragen van een Working Holiday visum verloopt in het algemeen wat makkelijker. Daarnaast is het erg belangrijk voor zowel student als stage bedrijf om op de hoogte te zijn van het hele proces en de voorwaarden. 

Stage-Australia werkt samen met opleidingsinstituten om studenten goed voor te bereiden op hun trip naar Australie. Een onderdeel hiervan is het verzorgen van het visum.

Opzetten uitwisselingsprogramma’s

Veel studenten willen naast een stage ook een studie in het buitenland doen. Australië is onder de studenten zeer populair. Een onderdeel van het netwerk van Stage-Australia bestaat uit Australische Universiteiten. Stage-Australia biedt haar netwerk en service aan voor het opzetten van uitwisselingsprogramma’s en partnerships tussen Nederlandse en Australische opleidingsinstituten.

Contact

Interesse in de service van Stage-Australia? We komen graag langs voor een gesprek. Neem gerust contact op met ons via:

Mail: info@stage-australia.com
Telefoon: 020 68 23 026