clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Arrival Package
certificate
Aussie Specialist

407 Occupational Trainee Visum Australië

Speciaal voor studenten en young professionals die werkervaring mét financiële vergoeding willen op doen in Australië is er het 407 Occupational Trainee visum. Ook is dit visum aan te vragen als je al gebruik hebt gemaakt van het eenmalige Working Holiday visum

De kosten voor een 407 Occupational Trainee visum

  • Tot 6 maanden: €1500,-
  • 6 tot 12 maanden: €1750,-
  • 12 tot 24 maanden: €2000,-
Het bovenstaande bedrag is exclusief je visumkosten van $315 AUS.
 

Wat je van Stage-Australia mag verwachten

We bieden je professionele begeleiding bij jouw visumaanvraag. We starten met het geven van advies over het visum dat het beste past bij jouw situatie en helpen je vervolgens met het samenstellen van alle benodigde documenten. Ook kun je voor en tijdens je reis bij ons terecht met vragen over je visum of verlenging, hiervoor gelden wel bepaalde voorwaarden. 

Hoe werkt het?

  1. Inschrijven: Je schrijft je online in door ons online inschrijfformulier in te vullen. Dit is vrijblijvend en kosteloos.
  2. Eerste contact & betaling: Binnen één werkdag neemt een van onze medewerkers contact met je op om de details met je te bespreken. Als je naar aanleiding van dit gesprek besluit om het visum via Stage-Australia aan te vragen sturen we je de factuur en eventueel extra informatie over de aanvraag.
  3. Aanvragen: Zodra wij de betaling en alle benodigde documenten van je hebben ontvangen gaan wij aan de slag met de visumaanvraag.
  4. Bevestiging: Op het moment dat de visumdienst jouw visum heeft verstrekt krijg je van ons een bevestiging per mail en wordt het visum elektronisch aan jouw paspoort gekoppeld. Een visumaanvraag duurt gemiddeld drie maanden.
  5. Vlucht & Welkomstpakket: Vervolgens kun jij je vlucht gaan boeken en een eventueel welkomstpakken
Inschrijven