Over ons

Stage-Australia is een onderdeel van Stage-USA. Stage-USA is opgericht in februari 2010 met het doel om kwaliteit stages in Amerika aan te bieden voor Nederlandse studenten. In 2011 is de stap gemaakt naar Australië en is Stage-Australia opgericht. Het team van Stage-Australia heeft een internationale achtergrond en veel ervaring in Australië, daarnaast zijn we ook deels werkzaam vanuit Australië. Een internationale ervaring begint met een internationaal team.

Andries Bonneur, Oprichter

AndriesOprichter van Stage-USA, Stage-Australia en Stage-Euro. Na een succesvol trainingsprogramma te hebben opgezet in de Verenigde Staten zijn we aan de slag gegaan met een vergelijkbaar programma voor Australië. In samenwerking met het nieuwe team van Stage-Australia hebben we een zeer uitdagend programma opgezet voor Australië. Onze belangrijkste speerpunten: betaalde stages, stages op niveau en programma's voor afgestudeerden. Samen met het team van Stage-Australia helpen we je graag aan de beste ervaring Down Under.  

 
 

Evelyn Dobbinga, Placement Manager

Sepp

Evelyn Dobbinga is Placement Manager bij Stage-Australia. Na haar middelbare school heeft ze met de camper door Australië en Nieuw-Zeeland gereisd. Haar passie voor het buitenland is daardoor aangewakkerd en tijdens haar studie heeft ze een half jaar in Zweden gestudeerd. Daarnaast is ze tijdens een studiereis naar New York en Philadelphia geweest. Deze ervaringen drijven haar om ook anderen een kans te geven op een onvergetelijke ervaring in het buitenland!

 

 
 
 

Claudia Santana, Program Manager

Claudia is opgegroeid in San Diego, Californië, en heeft Psychologie gestudeerd aan de San Diego State University. Na haar studie heeft ze in het hoger onderwijs, studentenzaken en internationaal onderwijs gewerkt. In 2013 heeft ze een Fulbright Award ontvangen om les te geven aan de Nationale Universiteit in Colombia. Naast Colombia heeft ze ook in Chili en Mexico gewoond en in 2015 is ze verhuisd naar Nederland. Haar grootste passie is het helpen van studenten en young professionals om een onvergetelijke ervaring in het buitenland op te doen. 

 

 

Marloes Schavemaker, Programma Coördinator

Marloes is Programma Coördinator bij Stage-Global. Marloes is geboren in Beverwijk, Nederland, en heeft haar Bachelor studie in Bestuurs- en Organistiewetenschap aan de VU in Amsterdam voltooid. Na haar Bachelors heeft ze haar Masters diploma in Public Relations behaad als een student-atleet aan Hofstra University, New York. Tijdens haar 1,5 jaar in Amerika heeft haar liefde voor het land haar geïnspireerd om ook anderen te helpen met een vergelijkbare ervaring in Amerika. Haar favoriete stad in Amerika is New York. Er is altijd wat te doen en heel veel te zien, maar je kunt daarnaast ook genieten van de rust in Central Park.


Semjon Nirmann, Programma Support

Semjon is onze Placement Support collega. Hij komt oorspronkelijk uit St. Petersburg Rusland, en is opgegroeid in Duitsland. Het reizen door verschillende Europese landen heeft zijn interesse om nieuwe culturen en levenswijzen te zien aangewakkerd. Tegelijkertijd heeft hij gemerkt dat hij anderen wil helpen bij het waarmaken van hun dromen om te stage te lopen en te reizen in het buitenland. Hij is zeer geïnteresseerd in getallen en logische processen, maar ook in impressionistische kunst en de creatieve kant van dingen. Samen met St. Petersburg en Florence is Amsterdam één van de steden waarvan hij het meest heeft genoten.

  

 

 

Loukia Giaoutzi, Programma Support

Loukia is onze Programma Support collega. Loukia is geboren in Thessaloniki, Griekenland, en opgegroeid in Duitsland. Tijdens haar studie in International Business was Loukia betrokken in de Studentenraad en in de Faculteitsraad, waar zij hielp met het verbeteren van het leven van haar medestudenten. Loukia kreeg ook de kans om deel te nemen aan een aantal excursies van haar universiteit naar Zuid-Afrika en Rusland en ook om een uitwisselingssemester van een halfjaar te doen in Chili. Haar liefde en enthousiasme voor Amerika groeide tijdens haar reis langs de west kust. Naast de indrukwekkende natuur is ze erg onder de indruk van de openheid tegenover buitenstanders. Door deze ervaringen heeft zij een passie ontwikkeld om anderen over de hele wereld te helpen met het verkrijgen van internationale ervaringen!Rik Goedhart, Grafisch Vormgever

Rik Goedhart is Grafisch Vormgever. Hij is groot fan van Amerika en dan met name New York City. Zijn passie voor het buitenland laat hij terugkomen in zijn ontwerpen. 

 

 

 

 

 

Office The Netherlands:

Herengracht 499
1017 BT  Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31 (0) 20 68 23 026                                      
Email: info@stage-australia.nl
Chamber of Commerce #: 63551535

Office USA:

228 East 45th Street, Suite 9E
New York City, NY 10017
USA
Tel: +1  646 693 7126  

 

 

Vacatures

Bekijk meer vacatures

Reviews

 • Internship Matthew

  August 14th, 2018 I really like the place where I work, everybody is friendly and helpful. I started…

  Score 4/5
  zoom
 • Internship Rik

  August 13th, 2018 I got good guiding and everything went quick and was well arranged.

  Score 4/5
  zoom
 • Internship Jolien R

  June 13th, 2018 I definitely think my internship went really well. I was able to work for a fun…

  Score 5/5
  zoom
Lees meer reviews

Het laatste nieuws

Lees meer nieuwsberichten