Traineeship Prijzen

 tot 6 maanden6-12 maanden12-24 maanden
Betaalde traineeship (eenmalig)€950€1250€1450

Inclusief: Huisvesting support, visum support, verzekering support, flight support, helpdesk voorafgaande en tijdens je programma
Exclusief: Visumkosten en introductieweek

Maandelijkse vergoeding bij een betaald programma tot 6 maanden: $200 tot $600 per maand of in de vorm van huisvesting, mealplan of vervoerskosten.
Maandelijkse vergoeding bij een betaald programma langer dan 6 maanden vanaf $500 per maand of in de vorm van huivesting, mealplan of vervoerskosten.  

Betaalmoment

 1. Aanbetaling: Wanneer je aan de hand van het vrijblijvende intakegesprek goedkeuring geeft om een programma op te starten wordt de aanbetaling in rekening gebracht. Inschrijven en het intakegesprek zijn vrijblijvend en kosteloos. Het eerste betaalmoment is een aanbetaling van €350 
 2. Bemiddeling: Wanneer Stage-Australia een passend programma heeft gevonden waar jij goedkeuring voor geeft wordt het resterend bedrag van de bemiddeling in rekening gebracht. De aanbetaling wordt in mindering gebracht. 
 3. Visum: Wanneer wij goedkeuring hebben ontvangen voor je visumdocumenten worden de kosten hiervoor in rekening gebracht. 

Huisvesting

Je ontvangt een housing folder met hierin meerdere opties voor huisvesting. In sommige steden zijn er studentenhuizen, in andere steden kan je kiezen voor een studio of een appartement. Prijzen kunnen varieren maar houd rekening met het volgende:

 • Studentenkamer    AUS$600 - $1000 per maand
 • Studio                    AUS$850 - $1500 per maand
 • Appartement          AUS$1000 - $2000 per maand (slaapkamer/woonkamer/badkamer)

Wij raden je aan tijdens je introductie week verschillende huisvestingsmogelijkheden te bekijken en ter plekke je keuze te maken. Van Stage-Australia ontvang je begeleiding en een complete housing guide. 

Vacatures

Bekijk meer vacatures

Reviews

 • Internship Jolien R

  June 13th, 2018 I definitely think my internship went really well. I was able to work for a fun…

  Score 5/5
  zoom
 • Internship Sam

  March 1st, 2018 My contact person Evelyn was always available and responded almost always on the…

  Score 4/5
  zoom
 • Internship Jolien

  February 27th, 2018 Stage-Australia has been really good. All the information I got was very clear…

  Score 5/5
  zoom
Lees meer reviews

Het laatste nieuws

Lees meer nieuwsberichten