clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Arrival Package
certificate
Aussie Specialist

Brisbane

Kom na een reis van ruim 24 uur worry-free aan in Australië met het Brisbane welkomstpakket van Stage-Australia. We nemen gedurende je eerste dagen alles uit handen, al vanaf het moment dat je landt. 

Vliegveld Pickup service & Australische simkaart

We halen je op van het vliegveld, zorgen voor een Australische simkaart zodat je het thuisfront een bericht kunt sturen dat je veilig bent aangekomen en brengen je naar je hostel. Hier is je slaapplek al gereserveerd en kun jij op je gemak bijkomen van je reis. 

Vijf overnachtingen

Je verblijft vervolgens vijf nachten in een hostel middenin het bruisende centrum, omringt door kunstgalerijen, gezellige cafés, restaurants en kroegen, clubs en winkelstraten. Het hostel maakt de kamers dagelijks schoon, biedt kluisjes en privacy schermen tussen de bedden en biedt genoeg opties voor entertainment en ontspanning. Zo is er onder andere een spa, verwarmd zwembad, hot tub, pooltafel, gratis dvd-huur én een geweldige bar.

Daytrips

Ook kun je deelnemen aan verschillende day tours- en trips om je de stad en omgeving kunt verkennen:

  • Lone Pine Koala Sactuary Trip: Tijdens deze trip breng je een bezoek aan het eerste en grootste koalapark van Australië. Hier kun je niet alleen meer dan 130 koala’s zien, maar kun je ook met ze knuffelen of ze uit je hand laten eten. Ook zie je hier andere typisch Australische dieren zoals papegaaien en vogelbekdieren en kun je – met voldoende lef – op de foto met een slang of babykrokodil.
  • Moreton Island Adventure: Ga op avontuur in het National Park, wat er nog precies uitziet als toen Captain James Cook het in 1770 ontdekte. Op het eiland kun je onder andere op Beach Segway tour, gaan snorkelen bij de Tangalooma Wrecks, paddle boarden, motor boaten of kayaken, kanoën, leren om te zeilen op een catamaran, sporten en op sightseeing cruise.  
     

Kosten & boeken

Enthousiast geworden? Boek het Brisbane welkomstpakket voor €399,- gemakkelijk via het boekingsformulier.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@stage-australia.nl of 020 68 23 026.