clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Arrival Package
certificate
Aussie Specialist

Melbourne € 379

Vliegveld Pickup service

Nadat je meer dan 24 uur onderweg bent geweest wil je natuurlijk niet te veel aan je hoofd hebben op het moment dat je aankomt in Australië. Hiervoor heeft Stage-Australia dit pakket samengesteld dat begint op het moment dat je land in Australië.

Je doet je Australische SIM-kaart in je telefoon, je smst je vrienden en familie dat je veilig aangekomen bent en loopt richting de uitgang van het vliegveld waar je wordt opgehaald om naar het hostel te vertrekken. Hierna wordt je naar het hostel gebracht waar er al een slaapplek voor je gereserveerd is en kun je op je gemak bijkomen van je reis.

5 overnachtingen in het hostel

Verblijf 5 nachten in het beste hostel in Victoria! Dit compleet gerenoveerde hostel staat precies tegenover de Queen Victoria Market, een geweldige locatie dicht bij de meest populaire attracties in Melbourne zoals Botanische tuinen en parken, maar ook vlakbij winkelcentra, gezellige eetgelegenheden en het openbaar vervoer. Dit hostel is erg populair dus je zult veel nieuwe mensen ontmoeten!

Faciliteiten en extra’s:

  • 24 /7 receptie
  • Gratis bagage-opslag
  • Was en droog gelegenheid
  • Bioscoop
  • Zonnig dakterras
  • Volledig uitgeruste keuken

Great Ocean Road Tour

De Great Ocean Road is één van de best bewaard gebleven geheimen van de natuur! Keer op keer zal je versteld staan van de adembenemende kustlijn, de brede verlaten stranden en het prachtige Otway Ranges regenwoud. Je zult een echte Australische BBQ meemaken en stoppen bij verschillende hoogtepunten waaronder de Shipwreck coast, Cape Otway Lighthouse, de beroemde Hibson Steps, de 12 apostelen en Bells Beach, een van de meest beroemde surfstranden van Australië. Tegen extra betaling heb je zelfs de mogelijkheid om met een helikopter over de 12 apostelen te vliegen!

Penguin Express Tour

Bezoek het Moonlit Sanctuary Wildlife Conservation Park om de dieren in hun natuurlijke omgeving te zien en laat kangaroes en wallabies uit je hand eten. Vanaf hier ga je door naar Phillip Island en stop je bij de beroemde chocoladefabriek voor een rondleiding. De volgende stop is Summerland Beach, waar Victoria’s grootste kolonie pinguïns woont. Aanschouw het prachtige tafereel van de pinguïns ‘s die avonds met honderden tegelijk over het strand teruglopen van de zee naar hun holen in de duinen om de nacht door te brengen.

Melbourne Attraction Card

Met deze kaart krijg je gratis toegang tot:

  • Melbourne Aquarium, waar je je ogen uitkijkt in de onderwaterwereld en oog in oog staat met enorme haaien, roggen en andere onderwaterwezens.
  • Eureka Sky Deck 88, een glazen kubus 300 meter hoog boven op een wolkenkrabber waar je een 360° uitzicht hebt over Melbourne en omstreken. Je bereikt dit met de snelste lift van het zuidelijke halfrond die tot wel 9 verdiepingen per seconde aflegt!
  • Old Melbourne Gaol óf Polly Woodside. Old Melbourne Gaol is een gevangenis, rechtsgebouw en politiebureau waar je teruggaat naar de 19e eeuw om je op te laten sluiten en te ervaren hoe de ergste criminelen van toen het ook ervaren hebben… Polly Woodside is een driemaster van 1885 uit Belfast waarop je de rijke historie van dit schip kunt bekijken, en een gevoel krijgt van hoe matrozen zich toen die tijd gevoeld hebben tijdens het naaien van de zeilen en het schrobben van het dek. 

Boeken

Boek het welkomspakket eenvoudig via het boekingsformulier.

Contact:
Email: support@stage-australia.nl
Telefoon: 020 68 23 026