clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Arrival Package
certificate
Aussie Specialist

Melbourne

Kom na een reis van ruim 24 uur worry-free aan in Australië met het Melbourne welkomstpakket van Stage-Australia. We nemen gedurende je eerste dagen alles uit handen, al vanaf het moment dat je landt. 

Vliegveld Pickup service & Australische simkaart

We halen je op van het vliegveld, zorgen voor een Australische simkaart zodat je het thuisfront een bericht kunt sturen dat je veilig bent aangekomen en brengen je naar je hostel. Hier is je slaapplek al gereserveerd en kun jij op je gemak bijkomen van je reis. 

Vijf overnachtingen

Je verblijft vervolgens vijf nachten in het populairste en compleet gerenoveerde hostel van Victoria. Gelegen tegenover de Queen Victoria Market, overnacht je vlakbij alle populaire attracties van Melbourne zoals de Botanische tuinen, parken, winkelcentra, gezellige cafés en restaurants dichtbij het openbaar vervoer. Het hostel heeft een 24/7 receptie en biedt onder andere gratis bagageopslag, een ruimte om je was te doen, een volledig uitgeruste keuken, bioscoop én dakterras.

Daytrips

Ook kun je deelnemen aan verschillende day tours- en trips om je de stad en omgeving kunt verkennen:

 • Great Ocean Road Tour: Sta verstelt van de adembenemende kunstlijn, de brede verlaten stranden en het Otway Ranges regenwoud. In één dag stop je tijdens de tour bij alle hoogtepunten langs de oceaan zoals de Shipwreck coast, Cape Otway Lighthouse, de beroemde Hibson Steps, de twaalf apostelen en Bells Beach, een van de meest beroemde surfstranden van Australië. En wil je meer? Tegen extra betaling kun je met een helikopter over de twaalf apostelen vliegen.
 • Penguin Express Tour: Een van de meest bijzondere day trips van Australië. Tijdens een eerste stop bij het Moonlit Sanctuary Wildlife Conservation Park zie je kangoeroes en wallabies in hun natuurlijke omgeving. Hier kun je de dieren écht van dichtbij zien en uit je hand laten eten. Vervolgens vertrek je naar Philips Island waar je een rondleiding krijgt in de beroemde chocoladefabriek. De dag wordt afgesloten bij Summerland Beach waar Victoria’s grootste pinguïn kolonie woont. Hier zie je hoe honderden pinguïns tegelijkertijd van de zee teruglopen naar hun hun slaapplek in de duinen.
 • Melbourne Attraction Card: Ook krijg je van ons een kaart waarmee je gratis toegang krijgt tot het:
  • Het Melbourne Aquarium met onder andere haaien, roggen en andere grote onderwaterwezens.
  • Eureka Sky Deck 88, een glazen kubus van 300 meter hoog bovenop een wolkenkrabber waar je uitzicht hebt over heel Melbourne en omstreken. Een leuk extraatje: je gaat hier omhoog met de snelste lift van het zuidelijk halfrond die per seconden maar liefst negen verdiepingen aflegt.
  • Old Melbourne Goal, een gevangenis, rechtsgebouw en politiebureau waar je teruggaat naar het verblijf van de meest gevaarlijke criminelen in de 19eeeuw én ervaart hoe het was om hier opgesloten te zitten. Of Polly Woodside: een driemaster uit 1885 uit Belfast waar je een kijkje in de historie van het schip krijgt en ervaart hoe het toentertijd voor de matrozen is geweest om onder andere de zeilen te naaien en het dek te schrobben.
    

Kosten & boeken

Enthousiast geworden? Boek het Melbourne welkomstpakket voor €379,- gemakkelijk via het boekingsformulier.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@stage-australia.nl of 020 68 23 026.