clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Arrival Package
certificate
Aussie Specialist

Sydney €349

Vliegveld Pickup service

Nadat je meer dan 24 uur onderweg bent geweest wil je natuurlijk niet te veel aan je hoofd hebben op het moment dat je aankomt in Australië. Hiervoor heeft Stage-Australia dit pakket samengesteld dat begint op het moment dat je land in Australië.

Je doet je Australische SIM-kaart in je telefoon, je smst je vrienden en familie dat je veilig aangekomen bent en loopt richting de uitgang van het vliegveld waar je wordt opgehaald om naar het hostel te vertrekken. Hierna wordt je naar het hostel gebracht waar er al een slaapplek voor je gereserveerd is en kun je op je gemak bijkomen van je reis.

5 overnachtingen in het hostel

Geniet van een 5 nachten durend verblijf in dit mooie hostel vlakbij Sydney Central Station en alle grote attracties en bezienswaardigheden hier omheen. Dit hotel staat bekend om zijn goede party’s, dus je kunt er zeker van zijn dat je een leuke tijd tegemoet gaat!

Faciliteiten en extra’s:

  • Bagage-opslag en kluisjes
  • Comfortabele lounge
  • Was en droog gelegenheid
  • Dagelijks gratis activiteiten
  • Alle kamers hebben een eigen badkamer

Sydney en Bondi Explorer Bus

Zie alles van Sydney tijdens je trip met de hop-on hop-off sightseeing bus. Deze Sydney Explorer bus gaat over de Sydney Harbor Bridge en stopt bij 27 onvergetelijke attracties zoals natuurlijk het Sydney Opera House. De Bondi Explorer voert je langs de spectaculaire kustlijn van Sydney met bijbehorende stranden, en stopt op 19 prachtige locaties.

Blue Mountains Day Trip

Doe mee aan één van de meest diverse en actieve tours en laat je omringen door de prachtige Australische natuur op nog geen uur afstand van Sydney! Inclusief 2 indrukwekkende wandelingen langs watervallen, afgronden en geweldige uitkijkpunten ver weg van de drukte. Combineer dit met het bezoeken van het award-winning Featherdale Wildelife Park met koala’s,kangoeroes en een BBQ-lunch en je hebt er weer een geweldige Australië- ervaring bij!

Hop on Hop off Sydney Harbour Cruise

Er is geen beter manier om de bezienswaardigheden in de stad te zien dan met een cruise door de haven. Je kunt van en op de boot bij elke halte inclusief Darling Harbor, Circular Quay, Taronga Zoo, Watsons Bay en Luna Park. Dit is een perfecte trip voor mensen die de stad nog niet zo goed kennen en zo veel mogelijk willen zien in 1 dag!

Boeken

Boek het welkomspakket eenvoudig via het boekingsformulier.

Contact:
Email: support@stage-australia.nl
Telefoon: 020 68 23 026