clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Arrival Package
certificate
Aussie Specialist

Sydney

Kom na een reis van ruim 24 uur worry-free aan in Australië met het Sydney welkomstpakket van Stage-Australia. We nemen gedurende je eerste dagen alles uit handen, al vanaf het moment dat je landt. 

Vliegveld Pickup service & Australische simkaart

We halen je op van het vliegveld, zorgen voor een Australische simkaart zodat je het thuisfront een bericht kunt sturen dat je veilig bent aangekomen en brengen je naar je hostel. Hier is je slaapplek al gereserveerd en kun jij op je gemak bijkomen van je reis. 

Vijf overnachtingen

Je verblijft vervolgens vijf nachten in een mooi en gezellig hostel vlakbij het Sydney Central Station. Midden in het centrum en vlakbij de attracties en bezienswaardigheden van de stad. Het hostel biedt onder andere bagageopslag en kluisjes, een comfortabele lounge, een ruimte om je was te doen, gratis activiteiten om aan deel te nemen én alle kamers hebben een eigen badkamer. En bekend om de goede party’s, zal je je in dit hostel niet snel vervelen! 

Daytrips

Ook kun je deelnemen aan verschillende day tours- en trips om je de stad en omgeving kunt verkennen:

  • Sydney & Bondi Explorer Bus: Hop on- en off de sightseeing bus en bezoek alle highlights van Sydney en de spectaculaire kustlijn. De Sydney Explorer bus stopt bij maar liefst 27 attracties zoals het Syney Opera House en de Harbor Bridge en de Bondi Explorer voert je langs negentien prachtige locaties en stranden aan de kustlijn.
  • Blue Mountains Day Trip: Klaar voor avontuur? Tijdens de Blue Mountains Day Trip verken je in één dag het beste van de Australische natuur. Je maakt onder andere twee indrukwekkende wandelingen langs watervallen, afgronden en uitkijkpunten, bezoekt het award-winning Featherdale Wildlife Park met koala’s en kangoeroes en krijgt een heerlijke BBQ-lunch. Een écht Australische ervaring.
  • Hop on, Hop off Sydney Harbour Cruise: Aan boord van de Harbour Cruise vaar je in één dag langs de hoogtepunten gelegen langs de haven van Sydney zoals de Darling Harbor, Cicular Quay, Taronga Zoo, Watsons Bay en Luna Park. 
     

Kosten & boeken

Enthousiast geworden? Boek het Sydney welkomstpakket voor €349,- gemakkelijk via het boekingsformulier.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@stage-australia.nl of 020 68 23 026.