Working Holiday Visum Australië

Het Working Holiday Visum is een visum dat gemaakt is voor jonge mensen die graag praktijkervaring op willen doen in Australie . Met een Working Holiday Visum mag je tot 6 maanden bij een werkgever stage lopen of werken. In totaal mag je met het Working Holiday Visum 12 maanden in Australie verblijven vanaf het moment dat je het land in gaat. Je hebt dus ook de mogelijkheid om te gaan reizen in Australie en tijdens je reis verschillende vakantiebaantjes te hebben om je reis te bekostigen!

Je komt in aanmerking voor dit visum als je tussen de 18 en 30 jaar oud bent. Het Working Holiday Visum kun je normaal gesproken slechts 1 keer in je leven aanvragen. Als je deze al een keer gehad hebt en niet in aanmerking komt voor een 2e Working Holiday Visum dan kun je gebruik maken van een 407 Training Visum.

Wat je van Stage-Australia mag verwachten

  • Professionele begeleiding bij het samenstellen van je persoonlijke documenten.
  • Een betrouwbaar advies over het visum dat het beste past bij jouw situatie.
  • Je visum is bij een normale procedure binnen 5 werkdagen binnen.
  • Wij staan dagelijks in contact met bedrijven en consulaten/ambassades, we zijn het centrale aanspreekpunt indien je vragen hebt vragen over het visum.
  • Ook tijdens je verblijf in Australië kunnen wij al je vragen met betrekking tot een visum beantwoorden
  • We kunnen je bovendien helpen bij het vinden van huisvesting in Australië
  • Als laatste kunnen we je helpen met het verlengen van je visum. Hiervoor gelden wel bepaalde voorwaarden. Het beste kun je dan contact opnemen via info@stage-australia.nl. 

Prijs Working Holiday Visum

                                                                                                    Geldig voor maximaal 12 maanden
Working Holiday Visum ( eenmalig)                                     €385

Hoe werkt het?

  1. Inschrijven: Je schrijft je in via het inschrijfformulier op onze site voor een Working Holiday Visum.
  2. Opstarten & Betaling: Wij nemen contact met je op en spreken de details met je door. Als we een proces opstarten sturen we je de factuur met eventueel extra informatie over de visumaanvraag.
  3. Aanvragen: Zodra wij de benodige documenten en de betaling hebben ontvangen gaan wij aan de slag met je visumaanvraag.
  4. Bevestiging: Als je visum door de immigratiedienst verstrekt is sturen wij je een bevestiging per mail en is het Working Holiday Visum electronisch aan jouw paspoort gekoppeld.
  5. Vlucht en Welkomstpakket: Nu ben je klaar om je vlucht en eventueel een welkomstpakket te boeken! 
Inschrijven

Vacatures

Bekijk meer vacatures

Reviews

  • Internship Corstiaan

    September 4, 2017 The service was perfect. I have no complaints. Everything went very smoothly and I…

    Score 5/5
    zoom
  • Internship Baptiste

    August 3, 2017 I think my internship went really well. My company was pleased with my work and I'm glad…

    Score 5/5
    zoom
  • Internship Valerie

    July 25, 2017 In general, the internship went fine. In the first months, I learned new things and really…

    Score 4/5
    zoom
Lees meer reviews

Het laatste nieuws

Lees meer nieuwsberichten