clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Arrival Package
certificate
Aussie Specialist

Working Holiday visum Australië

Speciaal voor studenten en young professionals die praktijkervaring willen op doen in Australië is er het Working Holiday visum. Met dit visum op zak mag je tot een jaar in Australië blijven, waarbij je tot zes maanden mag werken en vervolgens nog de mogelijkheid hebt om bijvoorbeeld te gaan reizen of iets extra’s bij te verdienen met een vakantiebaan om je reis te bekostigen. Het Working Holiday visum kost eenmalig €445,- en heb je - via de normale procedure - binnen vijf werkdagen in huis.

Iedereen tussen de 18 en 30 jaar oud kan zich aanmelden voor het Working Holiday visum. Normaal gesproken wordt dit visum één keer per persoon verstrekt. 

Wat je van Stage-Australia mag verwachten

We bieden je professionele begeleiding bij jouw visumaanvraag. We starten met het geven van advies over het visum dat het beste past bij jouw situatie en helpen je vervolgens met het samenstellen van alle benodigde documenten. Ook kun je voor en tijdens je reis bij ons terecht met vragen over je visum of verlenging, hiervoor gelden wel bepaalde voorwaarden. Ten slotte kunnen we jou ook helpen bij het vinden van huisvesting in Australië.

Hoe werkt het?

  1. Inschrijven: Je schrijft je online in door ons online inschrijfformulier in te vullen. Dit is vrijblijvend en kosteloos.
  2. Eerste contact & betaling: Binnen één werkdag neemt een van onze medewerkers contact met je op om de details met je te bespreken. Als je naar aanleiding van dit gesprek besluit om het visum via Stage-Australia aan te vragen sturen we je de factuur en eventueel extra informatie over de aanvraag.
  3. Aanvragen: Zodra wij de betaling en alle benodigde documenten van je hebben ontvangen gaan wij aan de slag met de visumaanvraag.
  4. Bevestiging: Op het moment dat de visumdienst jouw visum heeft verstrekt krijg je van ons een bevestiging per mail en wordt het visum elektronisch aan jouw paspoort gekoppeld. Een visumaanvraag duurt gemiddeld vijf werkdagen.
  5. Vlucht & Welkomstpakket: Vervolgens kun jij je vlucht gaan boeken en een eventueel welkomstpakket.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@stage-australia.nl of 020 68 23 026

 

Inschrijven