clock
Persoonlijke service
thumbs-up
Alles tot in de puntjes geregeld
euro
Betaald programma gegarandeerd
people
Arrival Package
certificate
Aussie Specialist

Prijzen traineeship in Australië

 tot 6 maanden  
Betaalde traineeship (eenmalig) €1150    

Inclusief: Traineeship, ondersteuning bij het vinden van huisvesting, het boeken van je vliegticket, het aanvragen van een verzekering en visum en onze helpdesk voorafgaand en tijdens je programma.
Exclusief: Visumkosten en introductieweek.

Vergoedingen

Bij de traineeships die worden aangeboden door Stage-Australia ontvang je een vergoeding voor je werkzaamheden. De vergoedingen starten bij AUS$250 en kunnen oplopen tot AUS$1000 per maand. Sommige bedrijven bieden naast een salaris ook vergoedingen in de vorm van huisvesting, mealplans of vervoerskosten.

Betaalmomenten

  1. Inschrijven en intakegesprek: Beide zijn vrijblijvend en kosteloos. Het eerste betaalmoment is een aanbetaling van €450,-. Dit gebeurt pas nadat je na afloop van het intakegesprek hebt ingestemd met het opstarten van een programma. 
  2. Bemiddeling: Wanneer Stage-Australia een passend programma voor je heeft gevonden en jij je goedkeuring hebt gegeven, wordt het resterende bedrag in rekening gebracht. Op dit moment worden ook direct de kosten voor je visum in rekening gebracht. 

Kosten voor huisvesting

Stage-Australia biedt begeleiding in het vinden van huisvesting en je ontvangt van ons een complete housingfolder. Het aanbod per stad in Australië verschilt: in sommige steden zijn er studentenhuizen, in andere steden zal je gaan wonen in een studio of een appartement. Ook de prijzen variëren, maar je kunt rekening houden met het volgende: 

  • Studentenkamer:   AUS$600 - AUS$1000 per maand.
  • Studio:                     AUS$850 - AUS$1500 per maand.
  • Appartement:         AUS$1000 - AUS$2000 per maand (slaapkamer/woonkamer/badkamer).

 
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@stage-australia.nl of 020 68 23 026.